elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló rep el diploma d’adhesió a la Xarxa Salut de la Generalitat

Benicarló rep el diploma d’adhesió a la Xarxa Salut de la Generalitat

    L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut el diploma que acredita l’adhesió de l’Ajuntament de Benicarló a la Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana, un projecte que permetrà intercanviar experiències amb altres municipis i optar a noves línies de subvenció.

    Tot i que l’adhesió de Benicarló a la Xarxa Salut és oficial des que l’aprovara el Ple del passat mes d’abril, ha sigut avui quan s’han lliurat els diplomes acreditatius a tots els municipis participants, d’entre els quals Benicarló va ser el primer a adherir-se. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut el diploma de mans de la subdirectora de la subdirectora general de Promoció de la Salut, Inmaculada Clemente, i ha destacat que «aquesta adhesió ens permetrà intercanviar experiències amb la resta de municipis participants i tenir accés a les línies de subvenció per a tots els programes que tinguen relació amb l’esport i la salut». Miralles ha dit també que «aquest tipus de programes permeten millorar la salut de la població i contribueixen a reduir les desigualtats de salut en l’àmbit local».

    Les actuacions del programa Xarxa Salut se centraran a dur a terme accions formatives i de capacitació i a analitzar la situació de la salut al municipi, de forma que es desenvoluparan projectes orientats a promoure la salut en persones de totes les edats i de diferents entorns de vida. A més, el programa permetrà als municipis adherits participar en seminaris, tallers i jornades orientades a l’intercanvi d’experiències entre municipis i accedir a les subvencions que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convoca per tal de desenvolupar la xarxa.

     

    Pujar