elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
NADAL 2023

Benicarló desborda alegria i diversió per Nadal: consulta tota la programació

Benicarló
Benicarló
  • Un dels clàssics nadalencs, Benicarlàndia ofereix entreteniment per als xiquets del 27 al 29 de desembre

Benicarló ja està gaudint de la programació especial amb motiu del Nadal. Des del passat 5 de desembre, amb l'encesa de la il·luminació nadalenca, aquest municipi ha començat amb les activitats especials. L'arribada de Papà Noel, la festa de Sant Nicolas, concerts, xocolatada, campionat de billar, la fira de Sant Antoni Abad o el pesebre a l'Ajuntament són algunes de les propostes de Benicarló per a gaudir d'aquestes festes tan entranyables.

Durant aquestes primeres setmanes, amb la proximitat del Nadal, a Benicarló les famílies ja gaudeixen de la programació preparada per a tal ocasió, en la qual l'alegria i la diversió, sobretot dels més xicotets, és evident.

I és que aquestes festa l'esperit festiu, al qual conviden les llums i l'ambient nadalenc, les tradicions familiars, els regals, la màgia de Papà Noel i els Reis Mags d'Orient, els retrobaments familiars i la solidaritat, són valors que omplin de sentit aquests dies i que són presents en les famílies.

Per això, a Benicarló, aprofitant el Nadal, han programat una agenda d'actes i activitats per a tots els públics i gaudir en família i amics dels dies més màgics i especials de l'any en què se celebra en naixement del Jesuset.

La localitat ha concebut, per a aquest Nadal 2023-30324, una agenda d'esdeveniments diversa i emocionant per a tots els públics, fomentant la unió familiar i amistosa durant els dies més màgics i especials de l'any, quan es commemora el naixement del Xiquet Jesús. La participació activa de la comunitat en aquestes festivitats contribueix a consolidar el Nadal com una època de celebració, unió i alegria per a tots.

Consulta la programació completa ací:

Pujar