19 de novembre de 2019 19/11/19

Benicarló desbloqueja la unitat d’execució del Sector 8A Collet

Benicarló desbloqueja la unitat d’execució del Sector 8A Collet - (foto 1)

  L'última sessió plenària de 2018 va aprovar la resolució de la condició d'agent urbanitzador de la Unitat d'Execució Sector 8A Collet per incompliment en els terminis d'execució. L'Ajuntament assumirà la urbanització del sector per gestió directa.

  Vuit anys després de l'adjudicació de la Unitat d'Execució Sector 8A Collet a l'empresa Urbanizadores Collet, l'Ajuntament ha resolt la condició d'agent urbanitzador i ha desbloquejat així la urbanització d'una de les zones més importants del polígon industrial El Collet.

  L'adjudicació, aprovada el 2010, es resoldrà per motius d'incompliment per part de l'empresa dels compromisos adquirits i dels terminis d'execució de les obres. De fet, segons es determina en les condicions de l'adjudicació, les obres havien d'estar executades el gener de 2018, quan avui dia encara no han començat.

  Finalitza d'aquesta manera el bloqueig d'un altre dels expedients urbanístics que, juntament amb el del PAI Povet, l'Ajuntament de Benicarló tenia pendent de resoldre i que ha estat impedint el desenvolupament del polígon industrial.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha declarat que «per fi hem desbloquejat la urbanització del Sector 8A del polígon, una zona que ens interessa molt que s'urbanitze i que potenciarà sense dubte les possibilitats del nostre polígon industrial». Miralles ha constatat que serà l'Ajuntament qui assumirà la urbanització per gestió directa, igual com ha fet amb el PAI Povet.

  ocultar
  Benicarló desbloqueja la unitat d’execució del Sector 8A Collet
  Pujar