elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló contractarà 20 persones desocupades per als pròxims mesos

Benicarló contractarà 20 persones desocupades per als pròxims mesos
  • Les contractacions es faran a través del programa EMCORP, el programa Platges Segures i el Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló

  • Les persones interessades han d’estar inscrites com a demandats d’ocupació a LABORA

MÉS FOTOS
Benicarló contractarà 20 persones desocupades per als pròxims mesos - (foto 2)

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, contractarà 20 persones desocupades a través de tres programes d’ocupació que es posaran en marxa en breu: el programa EMCORP, el programa Platges Segures i el Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló.

Així ho ha donat a conéixer el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha insistit que «per a optar a qualsevol dels llocs de treball oferits cal estar inscrit a LABORA com a demandant d’ocupació en els codis d’ocupació que acompanyen cada oferta». El regidor ha dit que «la setmana que ve traslladarem totes les demandes a LABORA i esperem que en els pròximes 15 o 20 dies es puguen incorporar les 20 persones».

D’una banda, a través del Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló es contractaran durant 3 mesos 2 ajudants de museu (CNO 37331030) i 3 peons agropecuaris per a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis (CNO 95301011). El Pla tindrà una subvenció de 8.888 euros, als quals se sumarà l’aportació municipal necessària per a completar el cost dels contractes.

A través del programa EMCORP es contractaran 6 persones administratives amb tasques d’atenció a la ciutadania (CNO 45001019) i 2 persones pintores per a realitzar tasques de manteniment al mobiliari urbà (CNO 72311035). Els contractes tindran una durada de sis mesos i compten amb una subvenció de la Generalitat de 68.608 euros, que també es completaran amb l’aportació municipal necessària.

Finalment, el programa Platges Segures de la Generalitat servirà per a contractar durant 3 mesos 7 auxiliars d’informació per a platges (CNO 44121011) que col·laboraran en la difusió de la normativa Covid-19 a les platges de Benicarló. Aquest programa, que és el segon any que es posa en marxa, comptarà amb una subvenció de 31.219,02 euros.

Les persones contractades per a informadores de platges han de ser menors de 30 anys, tindre graduat d’ESO o equivalent i disposar de carnet de conduir i tindran prioritat aquelles persones que puguen acreditar coneixement d’idiomes.

Les persones interessades han d’estar inscrites a LABORA com a demandants d’ocupació en les categories descrites.

Pujar