elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló Connecta registra vora 1.000 incidències el 2020 a pesar de la covid-19

Benicarló Connecta registra vora 1.000 incidències el 2020 a pesar de la covid-19
  • De les 961 incidències que la ciutadania ha enviat a través de l’aplicació, se n‘han resolt 823

Benicarló Connecta, l’aplicació mòbil de l'Ajuntament de Benicarló per tal de resoldre de manera més àgil les incidències en la via pública, ja acumula un total de 1.322 usuaris registrats, que han descarregat l’aplicació en 3.957 dispositius.

Pel que fa al nombre d’incidències, durant l’any passat, tot i la situació provocada per la covid-19, la ciutadania va remetre 961 incidències, a diferència de les 789 de l’any 2019, la qual cosa suposa un augment del 21,8 %. Del total d’incidències enviades a l’aplicació, se n’han resolt 823, mentre que 138 es troben en procés de ser resoltes.

D'aquestes incidències rebudes, gran part fan referència a problemes en els carrers (asfaltat, senyalització, desperfectes en la vorera, clavegueram, etc.), encara que també s'han rebut incidències relacionades, entre d'altres, amb l'enllumenat públic, parcs i jardins, mobiliari urbà o la manca de neteja.

Pel que fa als departaments encarregats de resoldre les incidències, més del 50 % les ha gestionat la Brigada d’Obres i Serveis, seguit pel departament de Medi Ambient, de la Policia Local i d’Urbanisme.

L'aplicació és totalment gratuïta i pot descarregar-se per a Android i per a iOS. Només cal buscar-la al gestor d'aplicacions amb el nom de Benicarló Connecta.

Pujar