30 de setembre de 2020 30/9/20

Benicarló es concentra per a mostrar el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils

Benicarló es concentra per a mostrar el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils - (foto 1)

  Desenes de persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament de Benicarló per a mostrar rebuig al terrorisme i per a homenatjar a les víctimes dels atemptats ocorreguts a Barcelona i a Cambrils. Com a conseqüència, Benicarló reforçarà la seguretat de cara a les Festes Patronals.

  Les portes de l'Ajuntament de Benicarló han sigut el punt de concentració de totes aquelles persones que han volgut manifestar el seu rebuig als actes terroristes que han ocorregut en les últimes hores a Barcelona i a Cambrils.

  Prèviament, l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s'ha reunit amb els caps de la Guàrdia Civil i Policia Local, a més dels regidors de Festes i de Governació, per tal de reforçar la seguretat de cara a les Festes Patronals, especialment en esdeveniments on es concentra un gran nombre de gent.

  Miralles ha declarat que «des de l'Ajuntament rebutgem qualsevol acció terrorista. Benicarló és un poble tranquil que sempre s'ha destacat per la multiculturalitat i on sempre s'ha viscut en pau i així esperem que siga sent. Volem mostrar tota la nostra solidaritat a les víctimes i a les forces de seguretat i d'emergència. Esperem que el terrorisme desaparega de la nostra societat». Respecte a les Festes, l'alcaldessa ha afirmat que «en Benicarló no se suspèn cap acte, continuarem igual, que la gent estiga tranquil·la. Les forces de seguretat faran la seua feina vigilant i controlant».

  Respecte dels rumors que s'estenen a través de les xarxes socials, els cossos de seguretat, Guàrdia Civil i Policia Local, han fet una crida a tota la ciutadania per a evitar que es difonguen informacions que no procedisquen de fonts oficials. «Estendre informacions falses contribueix a augmentar la por i la inseguretat i a més dificulta el treball dels cossos de seguretat», ha dit el tinent de la Guàrdia Civil Ginés Parra.

  Pujar