22 de novembre de 2019 22/11/19

Benicarló celebrarà el segon Ple sobre l'Estat de la Ciutat el 15 de novembre

Benicarló celebrarà el segon Ple sobre l'Estat de la Ciutat el 15 de novembre - (foto 1)

  El pròxim 15 de novembre es portarà a terme per segona vegada un ple extraordinari per a debatre sobre l'estat de la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és analitzar, des del punt de vista de cada grup municipal, la situació de la ciutat, a més de millorar en matèria de participació i transparència.

  Per tal d'analitzar la situació de la ciutat i el funcionament de l’Ajuntament, des del punt de vista de cada grup municipal, el pròxim 15 de novembre a les 21.00 hores es portarà a terme el segon Ple extraordinari sobre l'Estat de la Ciutat. El Ple es desenvoluparà d'acord amb la normativa inclosa en l'article 94 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

  Com ha declarat l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, «aquesta iniciativa és un dels compromisos irrenunciables que l'equip de govern es va proposar i que portava en el programa electoral». A més, l'alcaldessa ha recordat «l'aposta ferma d'aquest equip de govern en el foment de la participació i la transparència, i aquesta iniciativa n'és una bona mostra».

  Pel que fa al funcionament del Ple, segons els termes aprovats en Junta de Portaveus, el debat començarà amb una exposició inicial de l’alcaldessa i, tot seguit, intervindran els portaveus dels grups municipals seguint l’ordre invers de representació municipal. Aquests tindran deu minuts per exposar els seus arguments.

  Després d’aquest primer torn de paraula, els portaveus, a diferència del ple de l’any passat, tindran un segon torn de cinc minuts, la qual cosa farà més dinàmic el Ple. Per últim, serà l'alcaldessa qui tancarà el Ple amb una intervenció final.

  En tractar-se d'un Ple extraordinari, no hi haurà torn de precs i preguntes ni consultes de la ciutadania.

   

  ocultar
  Benicarló celebrarà el segon Ple sobre l'Estat de la Ciutat el 15 de novembre
  Pujar