elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló aposta per la promoció de la gastronomia en la 43a edició de Fitur

Benicarló aposta per la promoció de la gastronomia en la 43a edició de Fitur
  • L’equip del restaurant Destapa’t oferirà un showcooking amb la carxofa com a ingredient principal

La ciutat de Benicarló assisteix a la Fira Internacional de Turisme Fitur per a promocionar els seus punts forts com a ciutat turística i l’atractiu d’una destinació que, com ja ve fent en els últims anys, centrarà la seua aposta en el turisme gastronòmic.

La marca Benicarló Cuina Autèntica continua sent el paraigua que recull totes les accions encaminades a consolidar la gastronomia com a oportunitat per a diversificar l’oferta i com a motor de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Així ho ha constatat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, que ha confirmat que «volem apostar fort per un model de turisme gastronòmic basat en la diferenciació, la cooperació dels diferents agents i la professionalitat» i ha insistit en què «tots sabem que la gastronomia mou molt de turisme en tots els racons del món i, en aquest sentit, Fitur és una oportunitat per a donar-nos a conéixer i per a traure el màxim valor als nostres productes».

Per a complementar la posada en escena i en el marc del dia de la Comunitat Valenciana, que se celebra dijous 19, s’ha organitzat un showcooking amb la carxofa com a ingredient principal que enguany anirà a càrrec de l’equip del restaurant Destapa’t, format per Pedro Berja, Georgina Paniagua y Lucía Ramón.

Des del Departament de Turisme també s’han previst algunes visites amb empreses de tecnologia aplicada a les destinacions turístiques i s’aprofitarà per mantindre reunions de treball amb diferents agents del sector turístic i s’establiran contactes amb operadors i premsa turística especialitzada.

Benicarló estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, i sota el paraigua de la marca turística provincial Castelló Mediterrani, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.

El mercat madrileny és un dels principals que rep Benicarló, per darrere de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó.

Pujar