elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
NADAL 2023

Benicarló aposta per la Fira de Nadal per a promoure les compres en el comerç local

Benicarló aposta per la Fira de Nadal per a promoure les compres en el comerç local
  • Aquesta primera edició es realitzarà del 8 al 10 de desembre i comptarà amb diverses activitats per a gaudir en família

Amb l'arribada del Nadal, l'Ajuntament de Benicarló ha apostat per donar la benvinguda a aquestes festes tan entranyables amb la I Fira de Nadal. Organitzada per la regidoria de Comerç, en col·laboració amb la regidoria de Turisme, la Fira de Nadal es desenvoluparà del 8 al 10 de desembre en la plaça de Sant Bartomeu i el carrer Major.

L'objectiu és dinamitzar el comerç local, promovent les compres en els negocis de proximitat.

La regidora de Comerç, Sonia Foix, i la regidora de Turisme, Inmaculada Calvet, han destacat la gran quantitat d'establiments i associacions que participaran i la diversitat d'activitats que s'han organitzat al voltant de la fira.

Presentació de la fira de Nadal
Presentació de la fira de Nadal

Una fira amb una dolça oferta gastronòmica

La Plaça de Sant Bartomeu i el Carrer Major seran l'escenari d'aquestes jornades on, a més de les ofertes dels diferents estands, tindran cabuda una xocolatada per part de l'Associació de la Dona Llauradora i elaboració de creps de l'Associació de la Dona. Les dues activitats tindran un preu popular.

Papà Noel espera als més xicotets

A més, durant tots els tres dies que durarà la Fira, Papà Noel serà present en l'Edifici Gòtic, on podrà recollir personalment les cartes dels xiquets i les xiquetes de Benicarló.

El Betlem de la Pigà

Una de les activitats més destacades del programa serà el concert de nadales del Betlem de la Pigà, una obra teatral de caràcter costumista que es representa cada any a Castelló de la Plana la vespra de Nadal, amb música de Matilde Salvador i lletra de Miquel Peris. El concert, organitzat per la Regidoria de Cultura, tindrà lloc divendres dia 8 a les 20.00 hores en la capella de la Parròquia de Sant Bartomeu.


Pujar