20 de novembre de 2019 20/11/19

Cs de Benicarló aposta per ajudes en el lloguer de locals comercials i industrials

Cs de Benicarló aposta per ajudes en el lloguer de locals comercials i industrials - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs de Benicarló aposta per ajudes en el lloguer de locals comercials i industrials - (foto 2)

  El regidor de Ciutadans (Cs) a Benicarló Juanjo Cornelles ha insistit a “posar en marxa mesures per a fomentar l'emprenedoria a la ciutat”, i, en aquest sentit, ha reclamat a l'equip de Govern “estudiar reduccions o subvencions en el lloguer de locals comercials o industrials”. “Des de Cs considerem que també seria lògic que als propietaris dels locals que estiguen en lloguer se'ls reduïsquen els impostos, ja que de moment solament els genera despeses i suporten els mateixos impostos que si estaria llogat”, ha apuntat Cornelles.           

  Així doncs, el regidor ha informat de “la gran quantitat de locals comercials que existeixen amb el cartell de ‘es lloga’ o ‘es ven', en carrers cèntrics com Crist del Mar, on dels 107 locals, solament hi ha oberts 38, o al carrer Méndez Núñez, on dels 59 locals existents, en 39 penja el cartell ‘es lloga’. “És depriment la poca sensibilitat i la falta d'idees del tripartit que dia rere dia veuen com van tancant negocis i no fan res per evitar-ho només cal recordar la recent desaparició de les naus industrials les empreses de les quals es van anar perquè no se'ls donava cap avantatge", ha lamentat l'edil, qui ha postil·lat que “per a crear llocs de treball i donar ocupació cal generar il·lusió i facilitats als emprenedors no posar-los barreres”. "El tripartit està massa acostumat a prevaldre la quantitat a la qualitat i no s'adonen que l'èxit és que Benicarló siga una ciutat viva i amb activitat econòmica", ha assegurat el regidor.        

  En definitiva, en opinió de Cornelles “si no creem espais per a implantar empreses, les empreses no trobaran espais per a crear-les".

  ocultar
  Cs de Benicarló aposta per ajudes en el lloguer de locals comercials i industrials
  Pujar