elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló aconsegueix més de 450.000 euros per a programes d’ocupació

Benicarló aconsegueix més de 450.000 euros per a programes d’ocupació
  • El programa Ecovid comptarà amb 222.156 euros per a contractar persones majors de 30 anys mentre que el programa EMPUJU, per a joves menors de 30 anys, estarà dotat amb 229.744 euros

  • Les dos subvencions permetran contractar més de 20 persones

 

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló ha aconseguit la concessió de dos  subvencions atorgades per la Conselleria d’Economia Sostenible que suposaran una important injecció econòmica destinada a crear llocs de treball.

D’una banda, s’ha concedit una subvenció de 222.156 euros per al programa Ecovid, que l’any passat ja va permetre a l’Ajuntament de Benicarló contractar 22 persones durant un període de 6 mesos. El programa estarà destinat a persones desocupades majors de 30 anys.

D’altra banda, el programa EMPUJU, amb una llarga trajectòria, permetrà contractar joves menors de 30 anys i estarà dotat amb 229.744 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha valorat de forma molt positiva el funcionament d’aquest tipus de programes, «tant a nivell de l’administració com de les persones contractades». Sánchez ha destacat que «pel que fa a les persones majors de 30 anys, aquests programes els permeten tornar al mercat laboral quan potser fa anys que no treballen; i en el cas dels joves, aquesta pot ser la seua primera oportunitat laboral».

Entre els dos programes, es contractaran més de 20 persones durant un any. Els contractes començaran abans que finalitze el 2021.

Pujar