20 de novembre de 2019 20/11/19

Benicarló acollirà la XIII Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa

Benicarló acollirà la XIII Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló acollirà la XIII Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa - (foto 2)

  La plaça de la Constitució acollirà dijous 26 d'abril la XIII Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa, que reuneix tota l'oferta educativa de cicles formatius que es pot trobar en els diferents centres formatius de la zona. Enguany, a banda dels centres habituals del Baix Maestrat, també participaran centres educatius de les Terres de l'Ebre.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles i la regidora de Joventut, Susana Pérez, acompanyades per Carmen Climent, cap d'estudis de cicles formatius de l'IES Ramón Cid, i per Raúl Martínez, coordinador de pràctiques del mateix centre educatiu, han presentat la XIII Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa, que enguany acollirà Benicarló el proper 26 d'abril. L'alcaldessa ha destacat que «aquesta és una de les fires formatives més importants, degut a la gran varietat d'estudis que s'ofereixen». A més, Miralles ha recordat que «a Benicarló hi ha al voltant 800 alumnes de cicles formatius i tenim quatre centres que imparteixen aquesta formació».

  Per la seua part, la regidora de Joventut ha avançat algunes de les novetats que afectaran enguany a la fira, com «estendre la invitació a la fira no només als centres educatius i a la joventut, sinó també al teixit associatiu i a persones d'edats més avançades». A banda, «s'ha redistribuït la fira en format d'oval per tal de deixar un espai al mig que servirà com a zona de conferències o explicacions de les ofertes», ha finalitzat Pérez.

  Com cada any, els centres educatius de secundària del Baix Maestrat i el Montsià, eixiran al carrer per mostrar tota l'oferta educativa de cicles formatius. Enguany, la plaça de la Constitució de Benicarló serà l'escenari de la trobada, en la qual participaran l'IES Serra d'Irta d'Alcalà de Xivert, l'IES Joan Coromines i l'IES Ramón Cid de Benicarló, L'IES José Vilaplana i l'IES Leopoldo Querol de Vinaròs, l'IES Maestrat de Sant Mateu, el Centre d'Educació Especial Baix Maestrat de Vinaròs i el Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló, a banda d'alguns centres educatius de les Terres de l'Ebre.

  L'oferta que acumulen tots aquests centres va des d'estudis agraris, d'administració i gestió, de màrqueting i comerç, edificació i obra civil fins a electricitat i electrònica, energia i aigua, hoteleria i turisme, informàtica i comunicacions, instal·lacions o sanitat, entre d'altres, a banda del Batxillerat Artístic.

  ocultar
  Benicarló acollirà la XIII Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa
  Pujar