elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Atenció si vas a l'Estació del Nord: et trobaràs amb estes cridaneres escultures

Atenció si vas a l'Estació del Nord: et trobaràs amb estes cridaneres escultures
  • Es tracta de la promoció d'una de les festes més conegudes de la província de Castelló

Color, art i disseny. Així són les escultures que trobaràs en l'estació de València Nord. Es tracta de la promoció d'una de les festes més conegudes de la província de Castelló: la Festa de la Carxofa de Benicarló.

I és que el seu ajuntament ha reforçat la seua aposta per la promoció turística de la Festa de la Carxofa, destacant el seu producte estrela, la carxofa, amb una iniciativa innovadora. Des de hui fins al 4 de febrer, diverses de les impressionants escultures de carxofes que embellixen els carrers de Benicarló durant tot l'any han emprés un viatge cap a l'Estació del Nord de València, per on transiten diàriament milers de viatgers.

Estes obres d'art vegetal no sols brindaran als visitants de l'Estació del Nord una mostra de l'enginy i la creativitat que caracteritzen a la Festa de la Carxofa, sinó que també serviran com a ambaixadores dels esdeveniments centrals que tindran lloc durant l'emocionant cap de setmana del 26, 27 i 28 de gener.

La carxofa, símbol indiscutible de Benicarló, es convertix així en una protagonista itinerant que es presenta davant els ulls dels qui transiten per l'Estació del Nord, un dels punts neuràlgics de la ciutat de València. Esta estratègia de promoció no sols busca destacar la riquesa gastronòmica de la regió, sinó també convidar als visitants a submergir-se en la màgia de la Festa de la Carxofa, una celebració arrelada en la tradició i la identitat local.

Els actes centrals de la Festa de la Carxofa, programats per a l'últim cap de setmana de gener, prometen submergir a residents i visitants en una experiència única. Durant estos dies, Benicarló es vestirà de gala per a celebrar el seu producte estrela, la carxofa, amb una variada oferta d'esdeveniments que inclouen degustacions gastronòmiques, activitats culturals i exhibicions artístiques.

El trasllat temporal de les carxofes a València subratlla la voluntat de l'Ajuntament de Benicarló de projectar la seua identitat i tradicions més enllà de les seues fronteres locals. Esta iniciativa no sols convida als valencians a descobrir l'encant de la Festa de la Carxofa, sinó que també reforça el paper de la carxofa com a emblema de la regió.

Amb esta creativa estratègia promocional, Benicarló demostra una vegada més el seu compromís amb el turisme sostenible i la preservació de les seues arrels culturals. La Festa de la Carxofa es presenta com un esdeveniment imperdible per a aquells que desitgen submergir-se en la riquesa gastronòmica i cultural de Benicarló, una experiència que comença des del moment en què les carxofes saluden als viatgers en l'Estació del Nord de València.

Pujar