elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranquen la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar

Arranquen la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar
  • El curs que ara comença incorpora una llarga llista d’esports i activitats per a tots els gustos i edats

  • Les preinscripcions es poden formalitzar a partir d’avui mateix al web www.esportsbenicarlo.com

 

La Regidoria d’Esports ha presentat un any més una àmplia oferta d'activitats dins de la Campanya Esportiva d'Hivern que inclou propostes esportives de diverses intensitats i per a totes les edats: des de les activitats fisicoesportives per a persones adultes, amb ofertes de pilates, tai-txí, ioga, zumba o gimnàstica per a la tercera edat, fins a la ja consolidada campanya d'Esport Escolar.

El regidor d’Esports, Borja Castell, ha destacat que «la Campanya Esportiva d’Hivern és una de les potes més importants de la Regidoria» i ha remarcat «l’aposta i el compromís per mantindre tota la programació a pesar del pressupost amb què comptem», ha dit.

Pel que fa a les activitats esportives de la Campanya d’Hivern, les inscripcions es poden formalitzar al web www.esportsbenicarlo.com a partir d’avui mateix. També s’obrirà un termini per a inscripcions presencials del 20 al 22 de setembre de 10.00 a 13.00 hores al Servei Municipal d’Esports.

En aquest cas és important remarcar que del 2 al 6 d’octubre estarà obert el període de pagament de les activitats, que caldrà fer efectiu al Servei Municipal d’Esports en horari de 9.00 a 14.00 hores. Si no es fa efectiu el pagament, la persona inscrita perdrà la plaça.

Respecte del programa d’Esport Escolar, les activitats es duran a terme, d’una banda a les instal·lacions esportives municipals, i de l’altra als centres educatius. Les inscripcions es poden formalitzar via web a www.esportsbenicarlo.com, tot i que s’obrirà un terme d’inscripció presencial del 25 al 29 de setembre de 12.00 a 13.00 hores als centres educatius.

Respecte al programa d’assessorament i prescripció d’exercici físic Viu Actiu, continuarà oferint-se per a aquelles persones amb malalties cròniques que ho necessiten, sempre amb la prescripció del metge o metgessa de capçalera.

Pujar