elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els alumnes de l'Escola d'Estiu visiten l'Hort de les Flors

Els alumnes de l'Escola d'Estiu visiten l'Hort de les Flors

    L'objectiu de la visita ha estat reforçar els valors mediambientals i les relacions intergeneracionals. Els usuaris de l'hort han explicat als menuts els trets fonamentals de l'agricultura ecològica i com fan front a les plagues sense utilitzar productes químics.

    L'Hort de les Flors, un espai privilegiat dins del centre urbà de Benicarló, ha rebut aquest matí la visita dels alumnes de l'Escola d'Estiu. Membres de les associacions que gestionen l'hort han explicat als xiquets i xiquetes les característiques específiques d'un hort ecològic, els seus processos de cultiu i els remeis que s'apliquen per a evitar la proliferació de plagues.

    La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha destacat que «activitats com aquestes ens ajuden a reforçar l'educació en valors i especialment l'educació ambiental» i ha subratllat que «és tot un privilegi que els xiquets i xiquetes puguen aprendre agricultura de la mà de la gent que la coneix i la practica durant tot l'any». «Paral·lelament —ha afegit la regidora—, és una forma de potenciar les relacions intergeneracionals que tants beneficis aporten, tant a les persones majors com als més menuts».

    Pujar