Castellano

El tancament perimetral pel covid prohibeix l'accés a la zona comercial de Benetússer-Alfafar, excepte per a residents

Zona comercial Alfafar
Zona comercial Alfafar
  • Els municipis de Benetússer, Alfafar, Sedaví, Massanassa i Llocnou de la Corona acorden que les zones industrials i comercials també entren en el confinament perimetral

Accedir a la zona comercial de Benetússer-Alfafar és a partir d'avui missió impossible, si no eres resident dels municipis de la zona que la Generalitat Valenciana ha decidit tancar perimetralment per l'elevada incidència acumulada per la pandèmia del covid.

En la vesprada de Reis, els municipis de Benetússer, Alfafar, Sedaví, Massanassa i Llocnou de la Corona van acordar que les zones comercials i industrials també entren en el confinament perimetral.

En aquesta zona, i a partir d'avui 7 de gener, només es permetrà l'accés per les causes justificades que estableix el nou decret anunciat el passat 5 de gener pel president Ximo Puig. 

La decisió dels cinc ajuntaments suposa el tancament total del perímetre de les mateixes localitats, així com la creació d'un grup de treball permanent per a poder fer front a qualsevol necessitat o imprevist que puga sorgir al llarg d'aquests dies.

Així, aquests cinc municipis s'erigeixen com un únic nucli poblacional segons estableix el decret de la Generalitat Valenciana, per tant, no està permesa l'eixida d'aquests municipis però sí que pot haver-hi mobilitat entre aquestes localitats.

La decisió de perpetrar les àrees industrials i comercials ha sigut adoptada en una reunió telemàtica entre les alcaldesses de Benetússer i Llocnou de la Corona, Eva Sanz (PSPV) i Paqui Llopis (PP); i els alcaldes d'Alfafar, Massanassa i Sedaví, Juan Ramón Adsuara (PSPV), Paco Comes (PP) i José Cabanes (PSOE), respectivament, acompanyats per agents de la policia local i la Guàrdia Civil.

Pujar