Castellano

Detingut l'amo del gos maltractat que va aparéixer penjant d'un balcó de Bellreguard

Detingut l'amo del gos maltractat que va aparéixer penjant d'un balcó de Bellreguard
  • Els agents de la Guàrdia Civil estaven esperant al jove per a detindre'l i deixar-lo en mans de la Justícia

MÉS FOTOS
Detingut l'amo del gos maltractat que va aparéixer penjant d'un balcó de Bellreguard - (foto 2)
Detingut l'amo del gos maltractat que va aparéixer penjant d'un balcó de Bellreguard - (foto 3)
Detingut l'amo del gos maltractat que va aparéixer penjant d'un balcó de Bellreguard - (foto 4)

La Guàrdia Civil ha detingut a l'amo del gos maltractat que va aparéixer penjant per la part exterior del balcó d'un tercer pis a Bellreguard, comarca de la Safor.

Els agents van esperar que el jove tornara al seu domicili i van aprofitar aqueix moment per a arrestar-lo i posar-lo a la disposició de la Justícia.

L'amo de l'animal està acusat d'un presumpte delicte de maltractament animal, per la qual cosa durant la passada nit ha romàs en els calabossos de la Guàrdia Civil d'Oliva mentre s'instrueixen les corresponents diligències per a aclarir el succeït.

Cal recordar que, tal com va informar elperiodic.com, el gos va ser salvat gràcies a la ràpida actuació d'un veí i dels agents policials.

Van rescatar a l'animal abans que s'asfixiara per la pressió de la corretja i del collaret, ja que havia saltat a la part exterior del balcó del tercer pis on el seu amo li havia deixat.

L'animal es trobava al balcó envoltat de femta, orina i brutícia, a més de no tindre ni menjar ni aigua durant llargues hores. La desesperació li va portar a saltar, la qual cosa li va deixar penjant per fora del balcó i amb el risc de caure al buit des d'una altura de tres pisos.

Tot va quedar en un esglai gràcies a la ràpida i efectiva actuació dels agents, que van tirar la porta del domicili per a rescatar a l'animal ja que l'amo no es trobava a l'interior.

Pujar