elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avís groc per fred i ruixats aquest diumenge en la C. Valenciana

Avís groc per fred i ruixats aquest diumenge en la C. Valenciana
  • La cota de neu estarà entorn de 800 metres, per la qual cosa no seria estrany que neu als pobles de les muntanyes valencianes

Aquest diumenge es mantindrà el temps advers en la Comunitat Valenciana amb el fred com a principal protagonista un dia més. L'Agència Estatal de Meteorologia manté actiu l'avís groc per mínimes que podrien arribar als -4 °C a l'interior d'Alacant i l'ha ampliat també al litoral de la província, on les temperatures podrien descendir als -3 °C.

Aquest diumenge tindrem un cel amb intervals nuvolosos i probables ruixats en la meitat sud del litoral. La cota de neu estarà entorn de 800-900 m, per la qual cosa no seria estrany que neu als pobles de les muntanyes valencianes.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis o en lleuger descens; mentre que les màximes aniran en descens en la meitat sud i amb pocs canvis en la resta. També s'esperen gelades a l'interior. Els termòmetres estaran entre els 3 °C i 13 °C a Alacant, a Castelló romandran entre 1 °C i 12 °C, mentre que a València el mercuri rondarà entre els 3 °C i 12 °C.

En el nord de Castelló, el vent bufarà del nord-oest; en el litoral d'Alacant, vent del nord girant a nord-est; en la resta, vent fluix de direcció variable, tendint a la vesprada a aquest.

Pujar