elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arxivada la causa contra García Nebot i Estíbaliz Pérez

Arxivada la causa contra García Nebot i Estíbaliz Pérez
  • L'Audiència de Castelló desestima la denúncia contra el Director General d'Urbanisme i l'alcaldessa d'Almenara per prevaricació i malversació de cabals públics

L'Audiència Provincial de Castelló ha desestimat i arxivat la denúncia interposada contra l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, el Director General d'Urbanisme, Vicente García Nebot, i contra el funcionari del consistori Juan Pedro Navarro García pels delictes de malversació de cabals públics, prevaricació, suborn i descobriment i revelació de secrets. A més, s'ha condemnat a la exsecretaria interventora de l'Ajuntament d'Almenara al pagament de totes les costes del procediment.

Després de la denúncia s'investigava a l'actual director general d'Urbanisme per un presumpte contracte irregular de la seua empresa de consultoria jurídica amb l'Ajuntament d'Almenara, institució a la qual hauria prestat serveis en 2015.

Un cas en el qual també s'investigava a l'alcaldessa d'Almenara. Tots dos havien sigut denunciats per la ex secretària municipal, qui denunciava també que l'empresa de García Nebot hauria prestat serveis a més ajuntaments mitjançant contractes irregulars, sense publicitat.

Finalment, l'Audiència Provincial de Castelló, ha decidit arxivar la denúncia, tal com es desprén de l'acte al qual ha tingut accés elperiodic.com.

 

Pujar