elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ONADA DE CALOR

Aquests són els municipis valencians que ja han superat els 43 °C aquest dijous

Aquests són els municipis valencians que ja han superat els 43 °C aquest dijous
  • A les 14.30 hores del migdia, quasi 20 municipis de la Comunitat han registrat màximes superiors als 43 °C

Els termòmetres de la Comunitat Valenciana estan fonent-se aquest dijous amb una calor infernal. En plena alerta roja per altes temperatures, ja són 19 els municipis que han superat els 43 °C.

La màxima més alta de moment l'ha registrada el municipi de L'Orxa, que a les 14.30 d'aquest migdia ja fregava els 44 °C amb una temperatura de 43,9 °C. Li segueixen molt de prop altres localitats com Manises, Anna, Ontinyent, Alzira, Torrent o Vilamarxant.

Un alt percentatge de ciutats i pobles de la Comunitat ja han superat la barrera dels 40 °C en el qual es preveu com el dia més càlid de la història a la regió. Llocs com Aín ha batut el seu propi rècord de temperatura, amb una màxima de 40,5 °C a les 12.30 del migdia, sent el seu anterior registre més alt 37,8 °C que va marcar el 15 d'agost de 2021.

S'esperen temperatures extraordinàries amb registres que superen tots els rècords històrics. Davant això, la Generalitat Valenciana ha tancat totes les zones forestals i parcs naturals per a previndre el risc d'incendis.

Pujar