elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquests són els millors hotels on pots usar el bonoviatge Comunitat Valenciana

Aquests són els millors hotels on pots usar el bonoviatge Comunitat Valenciana
  • Estades d'autèntic luxe per un preu assequible en diferents punts de les tres províncies de la Comunitat

Si eres un dels quals s'ha animat a sol·licitar l'ajuda del bonoviatge Comunitat Valenciana has de saber que podràs emprar-ho en molts destins de les diferents províncies. Tant hotels com restaurants, activitats esportives, excursions són llocs en els quals es pot invertir la famosa ajuda.

Aquesta cobreix el 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d'estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament turístic, i fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

La iniciativa, que ha sigut tot un èxit en edicions anteriors, té com a objectiu fomentar el turisme a l'interior de la Comunitat Valenciana i donar-li un impuls després dels anys de crisis als quals s'ha enfrontat.

Una dada molt significativa és que molts dels allotjaments que s'ofereixen són d'autèntic luxe, alguns posseeixen cinc estreles i s'han posicionat segons els rànquings com els millors de València.

Els cinc millors hotels de València per a usar el bonoviatge

En primer lloc, es troba l'Hotel Les Arenes, situat al Carrer Eugenia *Viñes 22-24. Després d'ell, el CaroHotel Palacio Marqués de Caro situat al Carrer Almirall 14. En tercer lloc apareix el Parador de Turisme El Saler en l'Avinguda de les Pinedes 51, mentre que en quart lloc està el Sohohotel València, situat en ple centre de la ciutat, concretament en la Gran Via Germàniques 32. Finalment, i situat en una altra de les grans avingudes de València com és la Gran Via Marqués del Túria es troba l'Hotel Dimar.

Els cinc millors hotels de Castelló per a gastar l'ajuda

Castelló és conegut pels seus meravellosos poblets costaners i de muntanya, alguna cosa que fa que es convertisca en el lloc perfecte per a passar uns dies de descans tant en família com amb amics. Per això, una bona opció per a emprar el bonoviatge és triar algun poble de la província per a passar un cap de setmana o unes vacances. Els millors hotels són: en primer lloc, el Parador de Benicarló situat en l'Avinguda Papa Lluna 5, en segon lloc l'Hotel RH Vinaros Aura, situat al carrer de la mar, 2. També pots gaudir de l'hotel INTUR-Castelló al Carrer Herrero 20. A més, pots accedir El Faixero situat en la carretera de la iglesuela 7 i a l'hotel RH Casablanca suites de Peníscola, situat en l'avinguda Papa Lluna número 113.

Totes elles, són fantàstiques opcions i es troben al capdavant dels rànquings d'hotels de la província, malgrat que no són les úniques i hi ha desenes d'opcions més.

Els cinc millors hotels d'Alacant per al bonoviatge

Alacant sols ser la destinació de vacances amb més turistes estrangers de la Comunitat Valenciana tots els estius, les seues platges amb aigües cristal·lines fan que es convertisca en un atractiu turístic per a molts. Per això, els seus hotels són molt exclusius i compten amb tota mena de luxes. Els millors són aquests: Hotel Sun Palace Albir HOTELl&SPA situat en la localitat de l’Alfes del Pi. També es troba en la llista Cases Noves del municipi El castell de Guadalest. En tercer lloc, apareix MADENIT. Rural I Modern d'Orba, mentre que el quart i el cinqué lloc l'ocupen dos hotels de Benidorm, el Gastrohotel RH Canfali i l'Hotel Aigua Blava respectivament.

En definitiva, el bonoviatge brinda l'oportunitat perfecta per a gaudir d'una estada en hotels de luxe per un preu molt econòmic i permet conéixer tots els racons de “La Terreta”

Pujar