13 de desembre de 2019 13/12/19

Cs aposta per impulsar la igualtat en l'accés i promoció interna d'FGV

Cs aposta per impulsar la igualtat en l'accés i promoció interna d'FGV - (foto 1)
  • Jesús Salmerón pregunta al Consell per “els criteris per a garantir la paritat” en els grups i subgrups professionals de l'empresa pública

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha registrat una sèrie de preguntes a través de les quals pretén impulsar la igualtat en l'accés i promoció interna de les dones en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). En aquest sentit, el diputat Jesús Salmerón, ha preguntat al Consell “quines mesures s'han adoptat per a afavorir la conciliació laboral i familiar dels treballadors així com el nombre d'accions formatives obligatòries que s'han desenvolupat en matèria d'igualtat entre homes i dones en FGV”.

Tal com ha recordat Salmerón, “els llocs de treball en el sector ferroviari han sigut, històricament, copats per bastant més homes que dones, per això és important invertir esforços a garantir i fomentar des de les Administracions Públiques, l'accés igualitari en aquesta indústria”. “De quina manera ha fomentat FGV la paritat en la distribució d'homes i dones per grups i subgrups professionals dins de l'organigrama de l'empresa?”, ha plantejat. 

Igualment, el diputat ha posat el focus en la “necessitat que tots els treballadors d'FGV puguen tindre facilitats per a flexibilitzar els seus horaris tant per a l'atenció de fills menors com de persones majors de 65 anys dependents que estiguen al seu càrrec”.

  

ocultar
Cs aposta per impulsar la igualtat en l'accés i promoció interna d'FGV
Pujar