elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els treballadors de l'Hospital de la Ribera d'Alzira denuncien la problemàtica amb l'aparcament

Els treballadors de l'Hospital de la Ribera d'Alzira denuncien la problemàtica amb l'aparcament
  • Indiquen que "la situació és tan caòtica que per voler ocupar una plaça lliure ja s'ha produït més d'un altercat al pàrquing públic de l'hospital"

El comitè d'empresa de l'Hospital de la Ribera a Alzira ha denunciat la "catastròfica i eterna situació d'el problema de l'aparcament que pateixen diàriament els usuaris i treballadors a l'hospital".

A data d'avui, indiquen que "la situació és tan caòtica que per voler ocupar una plaça lliure ja s'ha produït més d'un altercat al pàrquing públic de l'hospital".

Des del comitè proposen que "davant la falta d'empatia per part de la direcció de l'departament i després d'haver-los comunicat aquesta problemàtica en nombroses ocasions sense obtenir cap tipus de solució, es pose a disposició de tots els usuaris de l'aparcament les places que tenen reservades i que visquin de primera mà el suplici que patim cada matí la resta de treballadors i treballadores de l'hospital ".

D'aquesta manera, assenyalen "potser solucionin de manera urgent aquesta situació ja que és molt difícil que pugan entendre el que no pateixen en primera persona".

Pujar