Castellano

Els propietaris de Ferrero Rocher i Nutella compren l'alzirenya ICFC, líder espanyola en producció gelats

Els propietaris de Ferrero Rocher i Nutella compren l'alzirenya ICFC, líder espanyola en producció gelats
  • La companyia italiana, fabricant també de marques com Raffaello o Kinder, adquireix el 100% d'aquesta empresa capdavantera en producció de gelats

El Grup Ferrero ha anunciat un acord per adquirir les restants accions d'Ice Cream Factory Comaker i les empreses del grup corresponent (ICFC). La companyia, fabricant de marques com Raffaello, Kinder, Nutella i Tic Tac, adquireix així la totalitat del fabricant de gelats espanyol, amb seu a la localitat d'Alzira, València.

Ferrero es va fer el juliol del 2019 amb una participació majoritària d'ICFC per recolzar els seus objectius estratègics a llarg termini al mercat de gelats. Durant els darrers 2 anys, l'associació entre Ferrero i ICFC ha demostrat ser molt reeixida, amb el llançament aquest estiu dels seus primers gelats a través de les marques Raffaello i Ferrero Rocher, alhora que ha establert una base excel·lent per al creixement futur.

Ferrero continuarà treballant en estreta col·laboració amb l'equip d'administració d'ICFC perquè la transacció, subjecta a les condicions de tancament habituals, s'acabi en el transcurs del mes de desembre del 2021.

Pujar