elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presó provisional sense fiança per a l'acusat d'assassinar a la seua parella a Alzira

Presó provisional sense fiança per a l'acusat d'assassinar a la seua parella a Alzira
  • La Guàrdia Civil de València i Policia local de Xella ho van detindre divendres passat, 17 de juny, després de romandre des del moment del crim en parador ignorat

El Jutjat d'Instrucció número 7 d'Alzira ha decretat la presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut per la mort de la seua companya sentimental a Alzira, el cadàver de la qual va ser descobert dimarts passat 7 de juny amb signes de violència en un xalet del terme municipal d'aquest municipi de la Ribera, pròxim a la carretera CV-41 a la seua entrada en la població.

La Guàrdia Civil de València i Policia local de Xella ho van detindre divendres passat, 17 de juny, després de romandre des del moment del crim en parador ignorat. El detingut va ser localitzat a les 14 hores en el municipi valencià de Xella i posteriorment, la Guàrdia Civil el va entregar a la Policia Nacional de València.

L'home queda investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi, sense perjudici d'ulterior qualificació. El jutjat ha acordat inhibir-se en favor del Jutjat d'Instrucció número 3, amb competència en assumptes relacionats amb la violència sobre la dona.

Pujar