elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Preocupació a Alzira al disparar-se els contagis en els últims dies

Preocupació a Alzira al disparar-se els contagis en els últims dies

  En l’actualització de les dades dels municipis que formen part del departament de salut de la Ribera s’ha constatat que continua la tendència a l’alça de casos a tota la comarca. La transmissió és molt ràpida, el que fa que la incidència del coronavirus a Alzira siga de 183’9 casos per cada 100.000 habitants. Salut Pública ha confirmat hui 84 casos actius a Alzira de la Covid 19, havent-se detectat 28 casos nous en els últims 3 dies.

  La regidora de Sanitat, Gemma Alós ha detallat. “Les dades ens preocupen perquè des de dijous passat, és a dir, en només 4 dies, hi ha 35 casos més a la nostra ciutat. La majoria dels casos es concentren entre la gent d’entre 15 i 30 anys. No obstant això, també hi ha casos amb una edat superior. Per aixó, preguem responsabilitat i molta precaució en les interaccions socials.”

  Pel que fa a la campanya de vacunació, continua al Casal Fester al llarg del matí de hui dillun, dimarts pel matí i dimecres durant tot el dia. S’ha citat a la població d’entre 30 i 39 anys per a subministrar la primera dosi amb les vacunes de Moderna i Pfizer. També es continuarà amb les segones dosis d’Astrazeneca per a les persones entre 60 i 65 anys. Alós ha recordat que “les persones citades han d’acudir a l’hora de la cita. No cal anar amb antelació per a evitar les cues i per a que hi haja suficients dosis de la vacuna que els corresponga”.

  Recordem que des del departament de Salut de la Ribera, se cita a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Recordem que és molt important que eixes dades estiguen actualitzades al sistema SIP. Per a poder verificar que són correctes cal accedir

  http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto.

  Tots els dubtes sobre la vacunació, justificants, actualització de dades de contacte, notícies i molt més en:

  http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/inicio.

  Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.

  Pujar