elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Oficina Verda d’Alzira s’obri al públic

L’Oficina Verda d’Alzira s’obri al públic

  El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, i el Director de l'Àrea d'Energia del Consorci de la Ribera, Plàcid Madramany, han assistit este matí a l'obertura al públic de l'Oficina Verda. Està ubicada a l'edifici de La Clau, al carrer Rambla, 23, i el seu horari d'atenció al públic serà els dimarts de 11 a 14 hores.

  Amb els objectius de l'eficiència i estalvi energètic, l'augment de les energies renovables i la disminució de les emissions de CO2, l'Oficina Verda oferix l'assessorament tècnic gratuït als veïns i veïnes, comerços i empreses del poble en matèria d'energia, tramitació del Bo Social i la impartició de formació específica bàsica en eficiència i bones pràctiques energètiques.

  També l'Ajuntament es vorà beneficiat amb este assessorament, ja que està previst que es valore la situació real respecte al consum de l'Ajuntament i les possibles mesures per a estalviar de manera significativa en costos econòmics i mediambientals.

  Segons el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, amb l'assessorament als ciutadans millorarà l'economia de les famílies. Esta millora es vorà reforçada per l'estalvi que l'Ajuntament tindrà perquè es podran utilitzar eixos recursos a altres qüestions d'interès general i que redundaran en el benefici de tota la ciutadania alzirenya.
  La ciutadania alzirenya pot dirigir-se a l'Oficina mitjançant el correu electrònic oficinaverda@alzira.es o el telèfon 96 245 92 69.

  Pujar