elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament premia la falla més ecològica d’Alzira amb 1500 euros

L’Ajuntament premia la falla més ecològica d’Alzira amb 1500 euros

  El Departament d’Agricultura i Medi ambient de l’Ajuntament d’Alzira convoca la segona edició del premi "Comissió fallera més ecològica i respectuosa amb el medi ambient", en el qual podran participar totes les comissions del municipi d'Alzira que utilitzen en els seus monuments fallers materials tradicionals, tals com la fusta, palla, cartó, fang o l’argila, entre altres.

  Des del divendres dia 1 de març fins al dijous 7 de març, els interessats a participar hauran de presentar en l’Oficina de La Clau una memòria descriptiva on consten els materials utilitzats en el monument, el tractament decoratiu per a l'acabat d'aquest, així com els components utilitzats per a la base. Ha d'especificar-se si es presenta el monument gran, l'infantil o tots dos.

  “Volem seguir en la línia que vam encetar l’any passat, fomentant amb estos premis les noves maneres de fer falles sostenibles. Esperem que la participació de les comissions s’incremente i que a poc a poc es vaja adoptant una construcció de monuments més neta” assegura Pep Carreres, regidor de Medi Ambient.

  El dia 17 de març al matí, un jurat competent en la matèria visitarà els monuments inscrits, fent pública la resolució en l'acte de lliurament de premis que s'organitza el mateix dia a la porta de l’Ajuntament. S'atorgaran dos premis, un per a la secció gran valorat en 1.500€ i un altre per a la secció infantil e en 750€, tots dos s'adjudicaran al monument faller que millor s'adapten als requisits exposats.

  A l’enllaç següent es poden consultar les bases reguladores del premi. També poden trobar-les a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira (http://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/component/jdownloads/finish/56/47136)

  Per a més informació poden posar-se en contacte amb el departament de Medi Ambient i Agricultura mitjançant correu electrònic a l'adreça mediambient@alzira.es o al número de telèfon 96 245 92 69.

  Pujar