20 de novembre de 2019 20/11/19

L’Ajuntament d’Alzira retransmetrà en directe les mascletades del diumenge 18 i dilluns 19

L’Ajuntament d’Alzira retransmetrà en directe les mascletades del diumenge 18 i dilluns 19 - (foto 1)

  Des de la Regidoria de Gestió Urbanística es posa en marxa una pàgina web en coordinació amb l'empresa FCC, en la qual es concentren tots els serveis i campanyes que els dos departaments realitzen a la ciutat d'Alzira. Des de l'esmentada web es podran seguir en directe les mascletades dels pròxims dies 18 i 19 de març entrant a la mateixa pàgina, serveisurbansalzira.es, on hi haurà un accés directe a la retransmissió.

  Segons Fernando Pascual, regidor de l'àrea responsable, "un dels objectius de la nostra regidoria es poder aplegar els ciutadans i atendre les seues suggerències el més prompte possible. Per eixa raó volem posar totes les ferramentes al nostre abast i acostar la informació que generem i els servicis a disposició dels usuaris a través d'esta finestra virtual".

  Una finestra des d'on poder estar informat de les diferents accions que es realitzen a la nostra ciutat, campanyes de conscienciació, de cooperació o gestió d'aquells assumptes que més preocupen els alzirenys i alzirenyes.

  ocultar
  L’Ajuntament d’Alzira retransmetrà en directe les mascletades del diumenge 18 i dilluns 19
  Pujar