elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un incendi a l'hospital d'Alzira obliga a desallotjar una planta plena de pacients

Un incendi a l'hospital d'Alzira obliga a desallotjar una planta plena de pacients
  • Les flames s'han declarat en una de les habitacions i el pacient ha hagut de ser traslladat la Unitat de Cremats de la Fe de València

MÉS FOTOS
Un incendi a l'hospital d'Alzira obliga a desallotjar una planta plena de pacients - (foto 2)
Un incendi a l'hospital d'Alzira obliga a desallotjar una planta plena de pacients - (foto 3)

Un incendi a l'hospital d'Alzira ha obligat a desallotjar part d'una planta d'ingressos i traslladar els pacients a altres habitacions. El succés, segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers, ha tingut lloc cap a les vuit de la vesprada d'aquest dimarts quan s'ha rebut l'avís que una de les habitacions de l'hospital en la cinquena planta estava en flames.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, les flames s'han declarat quan un pacient estaria pressumptament fumant i ha fet reacció amb l'oxigen que tenia ficat. El pacient ha hagut de ser traslladat a l'Hospital la Fe de València a la Unitat de Cremats.

Fins al lloc s'han desplaçat efectius de bombers dels parcs d'Alzira i Cullera del Consorci Provincial. Quan els bombers han arribat, la zona afectada estava ja evacuada. El foc ha afectat una habitació de la part dreta de la cinquena planta i el fum a la resta d'aquesta zona.

L'incendi s'ha donat per extingit a les nou de la nit.

Pujar