elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hui ha donat inici el programa "La Dipu et beca 2018"

Hui ha donat inici el programa "La Dipu et beca 2018"

    Este matí, l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez i la directora d'IDEA, Carmen Herrero, han rebut a l'Ajuntament d'Alzira els 35 becaris i becàries seleccionats dins del programa "La Dipu et beca 2018". Al Saló de Plenaris han firmat l'acta i se'ls ha assignat a cadascun/a els tutors dels diferents departaments on desenvoluparan la seua tasca.

    35 són el/les beneficiaris/es d'estes beques que permeten els estudiants universitàries o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzar pràctiques formatives en els distints departaments municipals. La duració de les beques és de 2 mesos (juliol i agost) i la seua dedicació és de 20 hores setmanals.

    Gómez ha destacat que "estes beques són molt importants ja que permeten els/les estudiants desenvolupar la seua feina, durant els mesos estivals, a una administració pública. Els permet posar en pràctica el que estan estudiant i vore com és el funcionament del nostre Ajuntament, cadascun en el seu departament corresponent segons la seua titulació".
    Entre altres departaments, els becaris desenvoluparan la seua tasca a IDEA, Sanitat, Serveis Públics, Serveis Socials, el MUMA, el CIJ, la Biblioteca Municipal, Esports, Informàtica, Alzira Ràdio i Comunicació, entre d'altres.

    Pujar