1 de desembre de 2020 1/12/20

Cs demana que primer es solucionen els problemes actuals amb el trànsit i després ja es plantejaran nous canvis

  • Vidal: "Abans d'actuar és fonamental estudiar totes les possibles conseqüències i minimitzar les molèsties que es poden generar"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha demanat que "primer es solucionen els problemes actuals amb el trànsit i després ja es plantejaran nous canvis si és factible". Vidal ha explicat que "abans d'actuar és fonamental estudiar totes les possibles conseqüències i minimitzar les molèsties que es poden generar".

En aquest sentit, el regidor de Ciutadans ha recordat que "els canvis en el trànsit del centre han traslladat el problema de la mobilitat d'una zona a una altra de la ciutat". "Concentrar el tràfic o la pol·lució a la perifèria, molestant ara a aquests veïns, no pot ser la solució", ha criticat, i alhora ha defensat que "s'hauria d'haver previst per no dividir la ciutat, i evitar aquestes i altres molèsties".

També ha afegit que "potser és interessant plantejar-se altres zones de vianants en barris on la mobilitat del trànsit no es veja afectada tan intensament, igual que escometre les inversions per a carrers que contínuament estan en obra o resulta impossible transitar per elles com per exemple Mossèn Grau o Carnissers".

Així mateix, ha advertit, "no podem oblidar-nos d'aquells professionals que depenen del seu vehicle per treballar i estan veient com se'ls complica la seua feina". En definitiva, el representant de Ciutadans ha destacat "la necessitat d'establir prioritats en les actuacions per evitar el 'Fer i desfer' tan comú en l'anterior legislatura".

Pujar