elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Creixen els contagis entre els joves de 15 a 29 anys a Alzira

Creixen els contagis per covid a Alzira
Creixen els contagis per covid a Alzira
  • El municipi valencià ha sumat 50 nous casos de covid en tres dies

Els casos de covid continuen creixent a Alzira. En tan sols tres dies, el nombre de persones contagiades ha augmentat en 50 i la localitat valenciana ha passat de 370 a 418 casos actius per cada 100.000 habitants.

L'alcalde de Sueca, Diego Gómez, ha indicat que “el segment de població més afectat correspon a la franja de 15 a 29 anys” pel que ha demanat a la ciutadania que “actua amb precaució i responsabilitat seguint les mesures indicades i recomane reduir la mobilitat a l'estrictament necessari”.

El primer edil i la regidor de Sanitat, Gemma Alós, s'han reunit aquest matí amb Salut Pública per a abordar la situació.

Comarca de la Ribera

Des del consistori d'Alzira asseguren que en les últimes setmanes, es manté la tendència de proliferació de casos de covid a la comarca de la Ribera.

El 95% de municipis del departament de Salut de la Ribera tenen més de 300 casos per cada 100.000 habitants i el 50% de municipis superen els 500 casos per cada 100.000 habitants. En total el Departament compta amb 1.850 casos. L'hospital de la Ribera té un total de 65 persones ingressades per COVID, 15 en L'UCI, on s'han incrementat els llits en vora un 20%.

Segons les dades publicades per la GVA, l'àrea de salut de la Ribera es troba en nivell 3 d'alerta sanitària, és a dir, transmissió comunitària no controlada i sostinguda que excedeix la capacitat de resposta del nostre sistema sanitari. Estem pendents de l'anunci que farà el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, demà divendres en relació a l'adopció de noves mesures.

Pujar