elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans exigeix mesures contra l'ocupació il·legal d'habitatges en Alzira

Ciutadans exigeix mesures contra l'ocupació il·legal d'habitatges en Alzira
  • Vidal: “Ahir vam tindre un nou intent de ‘okupació’, que el pla de Cs, rebutjat pel govern, podria haver evitat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha exigit “mesures contra l'ocupació il·legal d'habitatges a Alzira” perquè “no pot ser que aquesta gent campe a pler per la ciutat”.

El regidor de la formació liberal ha criticat “les constants ‘okupacions’ que pateix Alzira”. “Ahir va haver-hi un nou intent al carrer Pedro Esplugues i ja són massa”, ha lamentat, al mateix temps que ha lloat “la ràpida actuació dels veïns”. “Gràcies a ells i posteriorment a la policia es va evitar l'ocupació de l'habitatge”, ha relatat.

Per tot això, Vidal ha demanat “més seguretat i la posada en marxa del pla municipal que Cs va proposar al ple i que l'equip de govern va rebutjar”. Entre altres, ha recordat, “vam defensar mesures de reforç de la seguretat i la vigilància d'immobles abandonats susceptibles d'ocupació il·legal com la posada a la disposició dels propietaris afectats de serveis d'assessorament i orientació jurídica”.

A més, ha explicat, “un altre objectiu del pla és assegurar la devolució dels immobles ocupats il·legalment als seus legítims propietaris perquè s'ha de respectar i salvaguardar la propietat privada”.

Pujar