elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Brutal agressió a Alzira: un home agredeix amb botelles trencades de cristall a una dona

Brutal agressió a Alzira: un home agredeix amb botelles trencades de cristall a una dona
  • Posteriorment la va apunyalar amb els cristalls trencats i li va estampar el cap contra un escaló

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira (València) a un home de 51 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'agredir amb diverses botelles de cristall a una dona que va requerir 70 grapes per diferents parts del cos. La víctima va ser traslladada a l'Hospital de la Ribera.

Els fets van ocórrer sobre les dotze i quart de la nit d'ahir, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un establiment de la localitat d'Alzira (València), on, pel que sembla, se sentien crits i botelles trencant-se.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on van trobar la persiana baixada i després de donar diversos colps en ella, van sentir com una persona demanava auxili, per la qual cosa ràpidament van tirar de la persiana ja que es trobava oberta i van accedir a l'interior, descobrint una reguera sagne i cristalls trencats fins al final del local, on van localitzar a dues persones, una dona en el sòl ensagnada plena de ferides i un home al costat d'ella amb la samarreta plena de sang. Davant tal situació els agents van auxiliar ràpidament a la dona, sol·licitant un indicatiu sanitari ja que les ferides que presentava revestien gravetat.

Les primeres investigacions apunten al fet que moments abans, el sospitós pel que sembla havia agredit a la dona, colpejant-la diverses vegades amb diverses botelles, arribant a rebentar-li més d'una al cap, així com apunyalar-la amb les mateixes trencades, per a posteriorment agarrar-la fortament i estampar-li el cap contra el vèrtex d'un escaló, intentant la víctima escapar diverses vegades del seu agressor sense aconseguir-lo.

Finalment els policies van detindre a l'home com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. La dona va ser traslladada a l'Hospital de la Ribera on va requerir 70 grapes i una quantitat indeterminada de punts de sutura per coll, cap, braços i cames.

Pujar