elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Baixen els contagis per covid a Alzira

Baixen els contagis per covid a Alzira
  • L'Alcalde fa una crida a la responsabilitat i a no abaixar la guàrdia durant les festes nadalenques

El Departament de Salut ha actualitzat les dades de casos positius a l’Àrea de Salut de la Ribera. En el cas d’Alzira les xifres mostren una lleugera baixada de casos, hem passat de 363 a 330 casos per cada 100.000 habitants. En total tenim 151 casos actius, en els últims tres dies, 20 casos nous.

L’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Sanitat, Gemma Alós, manifesten que, tot i la lleugera baixada, no cal abaixar la guàrdia i continuar complint amb les mesures establertes. Amb les dates festives en què estem, la temptació de fer reunions socials i familiars és gran però cal mantindre les mesures, perquè, val més tindre una cadira buida uns dies que no lamentar que eixa mateixa cadira estiga buida per a sempre.

Cal recordar en estes festes de Nadal la Generalitat ha decretat les mesures específiques següents fins al 15 de gener:

  • Tancament perimetral de la Comunitat Valenciana excepte per als desplaçaments degudament justificats.
  • La limitació de la llibertat de circulació de les persones en horari nocturn, serà des de les 23.00 fins a les 6.00 hores, excepte les nits del 24 i 31 de desembre de 2020, en les quals la restricció de mobilitat començarà a les dotze de la nit, únicament per a permetre el retorn al domicili.
  • Es limita a un màxim de 6 persones les reunions sociofamiliars, excepte entre convivents. Es recomana que en estes reunions no se superen els dos grups de convivència.

Pots consultar la resolució completa ací

Pujar