elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Alzira denuncia la falta de neteja de les zones escolars de la perifèria

Cs Alzira denuncia la falta de neteja de les zones escolars de la perifèria
  • Vidal: “Hem de protegir els menors, més en plena pandèmia, i evitar la brutícia als parcs i en els voltants dels centres escolars”

MÉS FOTOS
Cs Alzira denuncia la falta de neteja de les zones escolars de la perifèria - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha denunciat “la falta de neteja de les zones escolars de la perifèria”. “Insistim des de fa molt temps en l'acumulació de brutícia en tota Alzira, hui posem el focus en els voltants dels col·legis García Sanchís, Pintor Teodoro Andreu i Tirant lo Blanch”, ha concretat.

Segons l'edil de la formació taronja, “a part dels contenidors desbordats de fem, s'acumulen botelles, llandes de cerveses i refrescos, cristalls i excrements als parcs i zones limítrofes als centres escolars”. “No sols genera una mala imatge de la ciutat sinó que posa en risc als menors per la falta de salubritat i perquè es poden tallar amb algun cristall”, ha esgrimit.

Per això, ha defensat Vidal, “demanem, una vegada més, que es netegen aquestes zones immediatament i es mantinguen en bones condicions de manera constant”. En la mateixa línia, ha reclamat que “s'inicien els tràmits administratius necessaris perquè els solars privats també s'endrecen”.

Finalment, el regidor de Cs ha argumentat que “la protecció dels més xicotets sempre ha de ser una prioritat; però ara, en plena pandèmia, és més necessari que mai extremar la neteja i la higiene”.

Pujar