elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Alzira aconsegueix unanimitat per a implantar les màscares transparents en l'atenció al públic municipal

Cs Alzira aconsegueix unanimitat per a implantar les màscares transparents en l'atenció al públic municipal
  • Vidal: “Es va aprovar també que els proveïdors siguen, en la mesura que siga possible, negocis alzirenys per a ajudar en la reactivació econòmica local”

Cs Alzira aconsegueix unanimitat “per a implantar les màscares transparents en l'atenció al públic municipal”, ha celebrat el seu portaveu, Miguel Vidal, qui ha confiat que “la mesura s'execute al més prompte possible”.

“És una iniciativa necessària per a millorar la comunicació entre els veïns amb discapacitats auditives i els funcionaris d'atenció al públic de l'Ajuntament”, ha destacat, al mateix temps que ha defensat que “amb aquestes màscares es garantirà un tracte igualitari”.

En la mateixa línia, Vidal ha explicat que “les màscares transparents són un element de seguretat i higiene inclusiu, i solucionen la trava de comunicació que les màscares convencionals suposen per a algunes persones”.

Finalment, el regidor de la formació taronja ha subratllat que “la moció aprovada per tots els grups també recull la prioritat de comprar aquestes màscares en negocis d'Alzira”. “Perseguim aportar un altre granet d'arena per a reactivar l'economia local perquè cada gest compta”, ha conclòs.

Pujar