elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les altes temperatures avancen l'estiu en la Comunitat Valenciana: els termòmetres superaran els 30 °C

Les altes temperatures avancen l'estiu en la Comunitat Valenciana: els termòmetres superaran els 30 °C
  • Març s'acomiadarà amb valors més propis de l'època estival

Els termòmetres tornaran a pujar de manera significativa en els pròxims dies, per a marcar valors més propis del començament de l'estiu que en plena primavera. Tal com ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia, aquest mateix dimecres, les màximes aniran en ascens, sobretot a l'interior, on s'aconseguiran valors per damunt de l'habitual en aquestes dates en la Comunitat Valenciana.

Però serà el dijous quan el mercuri augmente de manera significativa fins a superar els 30 °C a la ciutat de València, mentre que Alacant els rondarà i es quedarà en els 29 °C. Per part seua, Castelló registrarà una temperatura més primaveral amb una màxima de 21 °C.

El divendres acomiadarem març amb els termòmetres de les tres capitals de província superant els 30 °C. En aquest cas, Castelló serà on es registre la major temperatura, amb una màxima de 32 °C, mentre que València i Alacant es quedaran en 31 °C. Per part seua, les mínimes també experimentaran una forta pujada i rondaran els 20 °C.

Per al dissabte, donarem la benvinguda al mes d'abril amb una baixada de les temperatures i direm adeu a aquest momentani estiu. Així les màximes estaran entorn als 25 °C i les mínimes en els 14 °C.

Diumenge de Rams donarem inici a la Setmana Santa amb valors més primaverals, entre els 20 °C i els 10 °C en les tres províncies.

Pujar