elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme prepara noves activitats per al novembre a Altea

Turisme prepara noves activitats per al novembre a Altea

  La regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Altea ha organitzat dos activitats relacionades amb el medi ambient i el benestar personal per al proper mes de novembre; una jornada de senderisme amb ioga que tindrà lloc el dissabte 6 de novembre i un taller de botànica i usos tradicionals de les plantes que es durà a terme el 27.

  Segons les dades aportades per l'edil d'àrea, Xelo González, durant la jornada de senderisme i ioga, del 6 de novembre, es realitzarà una ruta pel Corredor Verd d’Altea on es visitarà algun dels enclavaments més característics i de major valor ambiental. Una vegada finalitzada la ruta, o en un lloc de pas de la mateixa, es realitzarà un taller de ioga en família.

  La durada d'esta activitat està prevista en 2 hores de visita guiada i una hora més de ioga. Per participar en la mateixa es recomana l'ús de roba i calçat còmodes i el punt de trobada será el pàrquing del riu a les 11:00h.

  El taller de botànica i usos tradicionals de les plantes, del 27 de novembre, mostrarà als assistents la diversitat d'espècies i plantes de l'entorn de la Font del Garroferet, com classificar-les i les curiositats i usos que l'ésser humà ha fet d'elles  al llarg de la història.

  Esta activitat està previst que tinga una durada d'entre 2 i 3 hores i el punt de trobada és la mateixa Font del Garroferet, a Altea la Vella, a les 11:00h.

  Per participar en ambdues propostes és necessària la reserva de plaça en altea@touristinfo.net  o telefonant al 965 84 41 14. L'aforament màxim d'assistents serà de 30 persones.

  Pujar