5 d’agost de 2020 5/8/20

Torna el mercat de la roba en la seua nova ubicació de l'aparcament Basseta-Centre

Torna el mercat de la roba en la seua nova ubicació de l'aparcament Basseta-Centre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Torna el mercat de la roba en la seua nova ubicació de l'aparcament Basseta-Centre - (foto 2)

  A partir del pròxim dimarts 21 de juliol retorna l'activitat del mercat de la roba en la seua nova ubicació de l'aparcament Basseta-Centre. En ple Centre Urbà d'Altea. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, que ha recordat que "els venedors han volgut retardar la seua reobertura fins a poder fer-ho en este cèntric espai del municipi".

  De la Hoz, també ha informat que el mercat de la fruita i la verdura torna al seu lloc habitual a l'Avinguda la Nucia, tot i que s'ampliarà l'espai de la mateixa fins al carrer Bon Repós, amb l'objectiu de poder complir totes les mesures de seguretat que requereix la situació actual provocada pel COVID-19. Mesures com ara el distanciament entre llocs i usuaris.

  "Tots dos mercats ambulants gaudiran de totes les mesures de prevenció recomanades, per la qual cosa és necessari l'ús de la màscara i es recomana guardar la distància de seguretat"; ha afegit el responsable municipal d'àrea.

  "Amb la reubicació del mercat de la roba a este espai més cèntric es compleix amb una de les reivindicacions històriques dels venedors ambulants, els quals, per votació, han preferit esperar que la zona estiguera condicionada i no reiniciar la seua activitat fa algunes setmanes, com així ho hagueren pogut fer"; ha conclòs Miguel de la Hoz.

  Pujar