elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Projectes Europeus fa costat a l'IES Bellaguarda en el programa EPAS

Projectes Europeus fa costat a l'IES Bellaguarda en el programa EPAS
  MÉS FOTOS
  Projectes Europeus fa costat a l'IES Bellaguarda en el programa EPAS - (foto 2)

  La regidoria de Projectes Europeus, encapçalada per Maria Antonia Laviós, donarà suport a la participació de l'IES Bellaguarda a les Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, EPAS en les seues sigles en anglés. El programa reuneix professorat i alumnat com a ambaixadors séniors i júniors, respectivament, per a realitzar un conjunt d'activitats que donen a conéixer qüestions relacionades amb la Unió Europea i la labor del Parlament Europeu.

  Laviós felicita el centre "no sols per haver sigut seleccionats en aquest projecte tan important per als nostres joves i per a tot el municipi d'Altea, sinó per totes les iniciatives que prenen en els projectes europeus". I afig que "des de la regidoria donarem i facilitarem tot el necessari perquè el nostre institut obtinga la màxima qualificació en aquesta cinquena edició".

  Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu és un programa educatiu destinat a alumnat d'instituts que pretén estimular el coneixement sobre la Unió Europea, i el Parlament Europeu en particular, entre els joves. Els representants de cada centre seran els encarregats d'informar els altres estudiants dels principals missatges de la democràcia parlamentària europea, animant-los a convertir-se en ciutadans actius. També duran a terme labors especials com l'organització dels actes del Dia d'Europa. La creació d'un Infopoint serà l'oportunitat de tindre un espai de dedicat a Europa i a les Institucions Europees que comptarà amb informacions dinàmiques elaborades pel mateix alumnat. El programa té implantació en totes les Comunitats Autònomes d'Espanya en els nivells de 4t de l'ESO, 1r de Batxillerat i Cicles Formatius. Un total de 105 centres escolars de tota Espanya participen en aquesta 5a edició del programa.

  L'edil conclou que "des de l'inici de la nostra oficina EuroAltea, hem treballat junts en molts projectes com Yourope o Level Up, per això com sempre, tenen el nostre suport en aquest nou projecte".

  Pujar