elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UMH premia a les fonts d'inspiració de les seues càtedres

La UMH premia a les fonts d'inspiració de les seues càtedres

    Ahir tenia lloc la VI edició dels Premis Càtedres Institucionals de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. El Consell Social de la Universitat feia lliurament dels deu guardons amb els quals es reconeix la trajectòria de persones, entitats i empreses que destaquen en la societat i en l'àmbit de les càtedres institucionals de la UMH.

    Aurora Serrat, regidora de Cultura, assistia a l'acte com a representant de l’Ajuntament d’Altea, junt amb Carmen Muriana, presidenta de la Càtedra Anetta Nicoli i Mariví Montfort, col·laboradora de la mateixa. L’acte donava inici amb un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la violència de gènere i amb totes les mesures de seguretat.

    Estos premis tenen com a objectiu donar a conèixer el treball que es du a terme des del Consell Social en els diferents campus de la UMH. En este sentit, la Càtedra Anetta Nicoli premiava a Mariví Montfort, qui dedicava la seua distinció a les víctimes de la violència de gènere. Des dels inicis de la Càtedra, Monfort ha col·laborat en la creació i organització de continguts de la programació anual.

    Pujar