elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les platges d'Altea es preparen per a la Setmana Santa

Les platges d'Altea es preparen per a la Setmana Santa
  • Diego Zaragozí: “Les nostres platges són un senyal d'identitat del nostre poble, per la qual cosa l'objectiu principal és que estiguen en perfecte estat perquè Altea mostre la seua millor imatge"

MÉS FOTOS
Les platges d'Altea es preparen per a la Setmana Santa - (foto 2)

Els treballadors de la Pública estan desenvolupant diverses actuacions per a dotar a les platges de la localitat de tots els serveis de cara a la pròxima primavera. Destacar que s'està procedint al condicionament de les platges alteans amb la instal·lació de les passarel·les, el condicionament dels llavapeus, papereres, casetes i WC.

El regidor de la Pública, Diego Zaragozí, ha destacat que “és important tindre llistes les platges de cara a la Setmana Santa, però sobretot el que fem a Altea és treballar perquè les nostres platges estiguen en les millors condicions durant tot l'any”.

8 km de costa

Altea compta amb 8 km de costa esguitades per magnífiques platges de cudol. Zaragozí ha recordat que “les nostres platges són un senyal d'identitat del nostre poble i una part important del nostre atractiu, per la qual cosa l'objectiu principal és que estiguen en perfecte estat perquè Altea mostre la seua millor imatge i contribuïsquen al benestar dels alteans i alteanes i a la reactivació econòmica. Però això sí – va matisar l'edil - sempre dins del marc de la prudència i de les mesures de precaució sanitàries per al control de la pandèmia”.

Com ha recordat el regidor ”els operaris de La Pública han desenvolupat una important tasca d'aplanat i condicionament en tota la costa alteana. Concretament ja s'ha actuat a les platges de Cap Blanch, La *Roda, l´Espigó i Cap *Negret i es continuarà per l´Olla i les platges de la Barreta i Mascarat”.

Finalment cal destacar que les restes de Poseidonia que s'acumulen en la riba es redueixen gràcies per un tractor especial i es procedirà a mesclar-los amb els cudols, mantenint-los així dins de l'ecosistema tal com apedaça en aquests casos l'Institut d'Ecologia Litoral.

Pujar