6 de desembre de 2019 6/12/19

La Passió d'Altea obrirà un any més la Setmana Santa

La Passió d'Altea obrirà un any més la Setmana Santa - (foto 1)

  El passat divendres és presentava a la Casa de Cultura d'Altea el cartell de La Passió 2018, obra de l'artista local Dennis Besó. Un quadre que amb pinzellades coloristes mostra l'amor entre mare i fill, entre la Mare de Déu i Jesús de Natzaret, protagonistes a la Passió d'Altea.

  En l'acte van participar el mateix pintor; el president del grup de teatre Pla i Reves, Joan Carratalà; l'Alcalde d'Altea, Jaume Llinares; i l'actor que enguany encarnarà el personatge de Jesús, Mariàn Martínez.

  L'Alcalde d'Altea felicitava a Pla i Revés per l'esforç que fan cada any per mantenir unes de les tradicions teatrals més arrelades a Altea, i convidava a tot el públic a gaudir de qualsevol de les dues representacions que és portaran a terme enguany.

  A l'igual que l'any passat es realitzaran dues representacions a l'escenari de Palau Altea, el dissabte 17 de març a les 20 hores en versió valencià, i el diumenge 18 de març serà a les 19 hores en versió en castellà.
  Les entrades ja es poden adquirir al mateix grup de teatre Pla i Revés, a la Junta Major de Confraries, en la Casa de Cultura d'Altea, Carnisseria Orquin, en Restaurant Tossal Roig i en Super UNIDE en Altea la Vella.

  ocultar
  La Passió d'Altea obrirà un any més la Setmana Santa
  Pujar