elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Altea comunica la cancel·lació de les festes de barri que se celebren durant l'estiu

L'Ajuntament d'Altea comunica la cancel·lació de les festes de barri que se celebren durant l'estiu

    La regidora de Festes, Marta Lloret anuncia la suspensió de les festes locals d'estiu que se celebren a les diferents partides rurals del municipi i que habitualment comencen el primer cap de setmana de juny amb la Trinitat i acaben a principis de setembre amb Sant Tomàs.

    Com ha explicat la responsable municipal de Festes, "esta és una decisió que hem pres conjuntament les comissions responsables de les festes de barri i la regidoria atès que així ho recomana la situació sanitària i social a què ens ha abocat la pandèmia de la COVID-19".

    Lloret ha explicat que "en els mesos de març i abril la regidoria s'ha reunit amb les diferents comissions festeres organitzadores d'estes festes estiuenques i la conclusió ha estat clara; la cancel·lació de les mateixes".

    D'altra banda, Marta Lloret s'ha referit a les festes patronals indicant que "les mesures recomanen que les festes populars no estaran permeses fins al mes de setembre amb les pertinents mesures. En este cas, des de l'Ajuntament d'Altea tenim la previsió de adaptar-nos a la situació arribat el moment i fer totes les activitats culturals i festives que estiguen permeses." I ha afegit, "només ens queda mantenir l'esperança de recuperar la normalitat festera d'Altea durant el 2022 i que tot això passe de la millor manera possible, respectant les mesures, vacunant-nos i fent que la pandèmia mundial a poc a poc quede més en el record que a la realitat ".

    Pujar