elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La joventut gaudirà d’una agenda d’activitats per a celebrar Halloween

Altea celebra Halloween 2021
Altea celebra Halloween 2021

  La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat la programació de tres escape rooms ambientades en el gènere de terror per a la celebració de Halloween. Cadascuna de les sessions estarà dirigida a un grup d'edat concret.

  Les dues primeres cites tindran lloc al Centre Juvenil. La primera, per a majors de dotze anys, serà el dijous 28 d'octubre i estarà ambientada en la sèrie d'èxit La Casa de Papel amb el títol "Bella Ciao". Cada passe té una durada aproximada de 35 min per a grups d'entre sis i huit membres entre les 17 i les 21 hores.

  L'altra data serà el dissabte 30 d'octubre dirigida a joves a partir de díhuit anys titulada "La noche de las bestias", l'objectiu del qual és sobreviure a la purga. L'horari de l'activitat serà de 19 a 23 hores i s'accedirà en torns de 35 minuts per grups d'entre sis a huit persones.

  L'última cita l'albergarà la cafeteria del Centre Cultural d'Altea la Vella el diumenge 31 d'octubre a partir de les 21 hores. Amb el títol "Asesinato en: La Casa Encantada", els participants, en grups de quatre a huit persones, intentaran resoldre el crim. L'activitat està dirigida a tots els públics, però els menors de dotze anys hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta.

  Lloret afirma que "per al departament de Joventut és molt important l'oci per als i les joves, més després d'aquests mesos i anys de pandèmia on les nostres activitats han sigut minvades per ajudar a la societat. Hem fet un gran esforç i crec que ja és hora de què es veja recompensat i, a més, gaudint d'un Halloween diferent, però no per això, menys terrorífic i esgarrifós".

  Més informació al Whatsapp: 633 96 96 92

  Inscripcions “Bella Ciao”: www.entradium.com/events/bella-ciao-altea

  Inscripcions “La noche de las bestias”: www.entradium.com/events/purga-altea

  Inscripcions “Asesinato en: La Casa Encantada”: www.entradium.com/events/casa-encantada-altea

  Pujar