elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3 Flors d'Honor per a Altea

3 Flors d'Honor per a Altea

    El treball de les brigades de Jardineria de la Pública ha sigut reconegut  i guardonat amb 3 Flors d'Honor, del programa Vils en Flor. El responsable de l'àrea de Jardineria Juan Jaime va ser l'encarregat de rebre el premi juntament amb el departament de Medi Ambient i el regidor de la Pública Diego Zaragozí qui destacava que “estem agradecid@s que el nostre treball pels espais verds urbans haja sigut reconegut amb aquest guardó”.

    El mes d'octubre passat, el jurat de Vils en Flor visitava Altea i va destacar que “estem sorpresos molt gratament amb aquest municipi tan cuidat i volgut pels seus habitants, amb un paisatge idíl·lic en un enclavament privilegiat”.  El jurat va poder visitar una part representativa dels més de 800.000 m² d'espais verds amb els quals compte Altea, gaudint d'esveltes palmeres, araucarias singulars i altres racons típicament mediterranis. A més, van poder comprovar “la professionalitat dels jardiners de la Pública”.

    Vils en Flor Comunitat Valenciana és un programa anual que reconeix la trajectòria i les accions dutes a terme pels municipis de la Comunitat en la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l'educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l'entorn.

     

    Pujar