elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell de Xiquets i Xiquetes entreguen els Premis a l’Esforç Acadèmic 2019-2020

El Consell de Xiquets i Xiquetes entreguen els Premis a l’Esforç Acadèmic 2019-2020
  MÉS FOTOS
  El Consell de Xiquets i Xiquetes entreguen els Premis a l’Esforç Acadèmic 2019-2020 - (foto 2)

  En el matí de hui, el Consell de Xiquets i Xiquetes i la regidoria d'Educació han celebrat a l'auditori del Centre Social la gala d'entrega dels Premis a l'Esforç Acadèmic del curs 2019-2020. Amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, l'acte s'ha hagut d'ajornar fins al dia de hui.

  En esta edició, els guanyadors han sigut: Carla Gregori Mas del CEIP Altea la Vella, Maria Ruiz-Orejón Giner del CEIP Blanquinal, Vega Zoroa Domingo del CEIP Garganes, Llibertat Peiró Miralles del CEIP L'Olla, Izan de la Orden Bernabeu del CEIP Les Rotes, Carlota Arzúa Alonso de l'IES Altaia i Suman Lamichhane de l'IES Bellaguarda.

  Durant l'acte s'han projectat vídeos de cada centre on un representant del claustre i un de l'alumnat presentaven el seu premiat. Seguidament, el grup de consellers de cada CEIP o IES feien entrega del premi al seu company.

  L'acte ha comptat amb la presència de membres de la corporació municipal, mares i pares, companys i professors que han volgut acompanyar als premiats. Vicenta Pérez, regidora d'Educació, ha felicitat als guardonats i ha agraït "absolutament a tots els qui ens han acompanyat i al Consell de Xiquets i Xiquetes que preparen amb moltes ganes este tipus d'iniciatives".

  Pujar