elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cementeri Municipal d'Altea es prepara per al Dia de Tots els Sants

El Cementeri Municipal d'Altea es prepara per al Dia de Tots els Sants
El Cementeri Municipal d'Altea es prepara per al Dia de Tots els Sants
  • La necròpoli amplia el seu horari aquest pont de 09.00 a 19.00 hores

MÉS FOTOS
El Cementeri Municipal d'Altea es prepara per al Dia de Tots els Sants - (foto 2)

El Cementeri Municipal d'Altea es prepara per a la celebració de la festivitat de Tots els Sants i els dies previs. Des de la Regidoria d'Infraestructures s'ha posat en marxa un dispositiu per a aplicar diferents mesures anticovid i que afavorisquen el normal desenvolupament d'aquests dies en què augmenta molt l'afluència al cementeri.

“Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, vetlar per la seguretat de la ciutadania i afavorir que tothom puga visitar el cementeri, s'ha ampliat l'horari de 09.00 a 19.00 hores i s'han establit controls d'aforament i altres mesures”, ha comentat el regidor d'Infraestructures, Diego Zaragozí.

Des de la Regidoria s'han habilitat dos accessos amb entrada i eixida perfectament senyalitzats en els quals hi haurà control d'aforament; en diferents punts del cementeri s'han instal·lat punts higienitzants; s'han obert papereres i contenidors, que canviaran les seues bosses a mitjan matí, i s'ha establit una neteja i desinfecció contínua de baranes, seients, eines o poms.

Pujar